Natuurlijk lekker!

Vee

Door het zelf inkopen van vee kunnen wij u absolute kwaliteit garanderen.

Over ons bedrijf
 

Vlees

Wij leveren diversiteit aan vlees.

Producten

Welkom

Welkom op de website van Bob Bakker Vleesverwerking B.V.  Altijd al actief in de vee- en vleessector bezig geweest, maar in 2004 besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.
Begonnen als een klein ambachtelijk bedrijf en inmiddels zijn de activiteiten uitgebreid met een eigen slachterij.  Kwaliteit, service en persoonlijk contact zijn enkele trefwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Wij kopen ons eigen vee in, verwerken dit tot een mooi vleesproduct en leveren het verse vlees bij diverse slagerijen en versleveranciers af. Tevens verzorgen wij ook huisslachtingen voor particulieren, waarbij de wens van de klant centraal staat.

Doordat alle onderdelen van het proces, van inkoop tot en met de verkoop, in eigen beheer worden uitgevoerd, zijn wij beter in staat om in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten en kunnen wij kwaliteit, versheid en continuïteit garanderen.

Op onze website kunt u lezen wat wij zoal doen en welke producten wij vervaardigen.

Veel plezier op onze website. Mocht u nog vragen of speciale wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Met vriendelijke groet,

Bob Bakker Vleesverwerking B.V.