Even voorstellen.

In het Noord-Hollandse Aartswoud is het bedrijf Bob Bakker Vleesverwerking B.V. gevestigd,  waar Bob Bakker de dagelijkse leiding heeft. Van jongs af aan is Bob al bezig in de vee- en vleessector en heeft daar zijn beroep van gemaakt. Hij heeft gewerkt in diverse slagerijen en zo ervaring op gedaan. In 2004 was hij toe aan een nieuwe uitdaging en is toen zelfstandig ondernemer geworden. Bob Bakker Vleesverwerking B.V. houdt zich bezig met het slachten , verwerken van vlees en de handel in vee en vlees.

Wij kopen ons eigen vee in en bekijken de dieren ter plaatse. Hierdoor wij wij ook in staat de boeren te adviseren om uiteindelijk een mooi eindproduct te kunnen afleveren. Het is ook belangrijk dat de boeren hun vee goed kunnen verwaarden, met een zo hoog mogelijke opbrengst.  Ook het transport naar het slachthuis kan verzorgd worden door ons. Op het slachthuis worden de dieren verwerkt tot een goed kwalitatief stukje vlees.

Het transport van het vlees wordt ook gedaan door Bob Bakker Vleesverwerking B.V., wij beschikken over een eigen koelwagen.

Wij zijn gespecialiseerd in het slachten en verwerken van rundvlees, lamsvlees, geitenvlees, paardenvlees en varkensvlees. Meer informatie over ons assortiment vindt u hier.

Onze missie is om hoogwaardige kwaliteitsproducten te produceren en deze vers bij onze klanten af te leveren. Wij kunnen dit alleen maar doen door persoonlijk contact en nauwe samenwerking met onze leveranciers en afnemers. Op deze manier kunnen wij altijd inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Doordat alle onderdelen van het verwerkingsproces (inkoop vee, veetransport, slachten en verdere verwerking, verkoop vlees, vleestransport) in eigen beheer worden uitgevoerd is bij ons de keten zeer kort en kunnen wij kwaliteit, versheid en continuïteit garanderen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onder contact vindt u onze gegevens.

 

 

collage 4